Site icon Londra Gazete

Londra’da Doç. Dr. Özgür Bolat’tan “Mutlu ve Başarılı Çocuk Yetiştirme” semineri

Eğitim bilimci ve yazar Doç. Dr. Özgür Bolat, 21 Eylül 2024’te Londra’daki Regent’s University London’da “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?” başlıklı bir seminer verecek.

Bu seminerde, ailelere ve eğitimcilere çocuk yetiştirme konusunda etkili stratejiler sunacak olan Dr. Bolat, özellikle Londra’daki Türk topluluğu başta olmak üzere geniş bir kitleye hitap edecek. Etkinlik, üniversitenin “Tuke Common Room” salonunda gerçekleşecek ve katılmak isteyenler Eventbrite üzerinden bilet temin edebilecek.

Doç. Dr. Özgür Bolat Kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun olan Doç. Dr. Özgür Bolat, Fulbright ve Türk Eğitim Vakfı bursu ile Harvard Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde yüksek lisans yaptı. Türkiye’ye döndüğünde Boğaziçi Üniversitesi’nde iki yıl öğretim görevlisi olarak çalıştı. Doktora derecesini Cambridge Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden aldı. 2007-2008 yıllarında MIT Sloan School of Management’ta liderlik alanında doktora dersleri alarak araştırmalar yürüttü.

Uluslararası başarılarıyla tanınan Dr. Bolat, 2007 yılında Yeni Zelanda’da düzenlenen uluslararası bir konferansta ‘En İyi Genç Araştırmacı’ ödülüne layık görüldü. Ayrıca, Hürriyet Gazetesi’nde 12 yıl boyunca köşe yazarlığı yapmıştır. Şu anda kurduğu Anne Baba Okulu ve Öğretmen Akademisi’nde eğitimler vermektedir. Parentwiser adlı mobil uygulaması ile kişiye özgü çocuk yetiştirme rehberliği hizmeti sunmaktadır.

Geliştirdiği Yetenek Yönetimi Envanteri ile bugüne kadar 25.000 kişi, kişisel eğilimlerini keşfetmiştir. Sosyal sorumluluk projelerine de öncülük eden Bolat, Dove Özgüven Projesi, Google Dijital Ebeveynlik Projesi ve Hepsiburada Mutlu Aile Akademisi Projesi gibi birçok projede yer almıştır.

Doç. Dr. Özgür Bolat’ın “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?” başlıklı seminerine katılarak, çocukların sağlıklı ve mutlu bir geleceğe sahip olması için yapılabilecekler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 21 Eylül 2024, Cumartesi
Saat: 14:30 – 15:30
Yer: Regent’s University London, Inner Circle, London NW1 4NS

Biletler için: [Eventbrite](https://www.eventbrite.co.uk/e/doc-dr-ozgur-bolat-ile-mutlu-ve-basarl-cocuk-nasl-yetistirilir-tickets-1010820881467)

Doç. Dr. Özgür Bolat’ın dört kitabı bulunmaktadır: *Beni Ödülle Cezalandırma*, *Sorularla Büyüyoruz*, *Ters Yüz Öğrenme* ve *Eğitimin Özü*.

Exit mobile version