kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
34,0681
EURO
37,9260
STERLIN
44,8858
BITCOIN
$60.264
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
24°C
LONDRA
24°C
Parçalı bulutlu
Çarşamba Parçalı az bulutlu
25°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
22°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
24°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,Kıbrıslı iş insanı Işık Vedat ziyaret etti

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,Kıbrıslı iş insanı Işık Vedat ziyaret etti
12.09.2024
0
A+
A-

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Londra’nın Leyton bölgesinde Kıbrıslı Türk işadamı  Işık Vedat ve ailesini kendilerine ait işyerinde ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yüzbinlerce Kıbrıs Türkü’nün yurtdışında yaşadığını belirterek, hepsinin de tek yürek olduğunu, ortak sevdasının Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Tatar “Devlet hepimizindir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti devletini daha da güçlenip, ileriye gidebilmesi için dünyanın neresinde olursa olsun Kıbrıs Türkünün başarısı bu bağlamda önemli bir unsurdur” dedi.
Yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, yurt dışında elde ettiği başarıdan dolayı Kıbrıslı Türk iş adamı Işık Vedat’ı tebrik etti.
Yurtdışında Kıbrıslı Türklerin sürdürmüş olduğu çalışmalara değinen Cumhurbaşkanı Tatar, bu çalışmaların Kıbrıs Türk devletine fayda ve katkısı olduğunu, yapılan yatırımların, bu sayede artan işbirliklerinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanınmasına olanak sağladığının altını çizdi.
Yurtdışında yaşayan tüm Kıbrıslı Türklere seslenen Cumhurbaşkanı Tatar, “Kıbrıs Türkü olarak elde ettiğiniz başarılar hepimizin başarısıdır, KKTC’nin sesini duyurmasıdır; hepimiz, ayni temennilerle kendi kimlik, maneviyatımız ve varlığımız ile mücadelemizi sürdürmekteyiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Işık Vedat, yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi ve milli değerlere sahip çıkarak çalışmalarını sürdürdüğünü de sözlerine ekledi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.