Site icon Londra Gazete

ETCA’dan Edmonton sakinlerine dikiş kursu

ETCA (Enfield Turkish Cypriot Association) Edmonton sakinlerine bir hizmet daha sunuyor.

18-60 yas arasi Edmonton’da oturan bay ve bayanlara 20 haftalik, toplamda 40 saatlik profesyonel dikis makinalariyla dikis dikme kursu sunuyor. Kurs ucretsiz olup, kurs sonunda katilimcilarin profesyon sanayii makinalariyla dikis dikmeyi ogrenenip istedikleri durumda bir ust seviye kursa gecebilecekler.

Bu kursa katilan kursiyeler, kurs sonrasi kendi kisisel kiyafetlerinde olusan yirtiklari yada gerekli tamiratlari yapabilecekleri gibi sanayii tipi profesyonel dikis makinasinin nasil calistigini daha iyi anlayip kullanabilecekler.

Kursiyerler degisik kumas cesitlerini, bir kiyafette olan parcalari, daha iyi anlayip degisik kalip tur ve cesitlerini daha iyi anlamis olacak gerektiginde kendi kiyafetlerinde yapmak istedikleri degisiklikleri, duzeltmeleri daha rahat yapabilecekler. Kiyafetlerinde kisatma, tamir, fermuar degistirme gibi surekli olusan ihtiyaclari daha rahat bir sekilde kendileri yapabilecekler.

Kursiyerler kurs sonrasi Basic 1 T shirtun nasil yapildigini oyrenmis olacaklar.

Etca’nin sundugu bu ucretsiz kursa katilmak isteyen Edmonton sakinlerinin Ahmet.karahasan@yahoo.co.uk emaile yazarak veya 07944595652 mesaj atarak muracak edebilir yada daha fazla bilgi alabilirler.

Kurs 8 Eylulde baslayacak son muracatlar 01 Eylulde sonra erecektir.

Exit mobile version