Site icon Londra Gazete

Love Island kazananı Ekin-Su Cülcüloğlu yeni kitabını duyurdu

Love Island yarışmasının kazananı Ekin-Su Cülcüloğlu, son kariyer hamlesi hakkında konuştu ve “Şimdiye kadar hiç bu kadar heyecanlanmamıştım” dedi. Ekin-Su, Temmuz ayında ilk kitabı olan “Be Your Own Best Friend”i (Kendi En İyi Arkadaşın Ol) çıkaracağını duyurdu.

29 Ağustos Perşembe günü çıkacak olan kitap hakkında konuşan Ekin-Su, kitabı yazmanın “duygusal bir dalgalanma” olduğunu itiraf etti. “Bu kitabı yazmak beni duygusal bir dalgalanmaya sürükledi! Sizinle en kırılgan yanlarımı paylaşmaktan dolayı heyecanlıyım. Umarım bu, beni biraz daha iyi anlamanıza yardımcı olur; neden böyle olduğumu ve neden mükemmel olmadığımı anlar ve kabul edersiniz. Bu kitabı yazarken çok ağladım ama aynı zamanda güldüm ve gülümsedim, benim için korkutucu olan şeyleri açıkça ortaya koydum… Şimdiye kadar hiç bu kadar heyecanlanmamıştım!” dedi.

Pek çok hayran, bu paylaşıma destek mesajları bıraktı. Bir kullanıcı, “Seninle gurur duyuyorum” diyerek alkış ve kalp emojisi ekledi. Başka bir kullanıcı ise “Lütfen kendin dışında hiç kimse için değişme. İçin de dışın kadar güzel” diyerek kırmızı bir kalp emojisi ekledi.

Bir diğer hayran ise “Aferin güzel kız, bir kopyasını almak için sabırsızlanıyorum xx” şeklinde yorum yaptı. Ekin-Su, 2022 yılında Love Island yarışmasını Davide Sanclimenti ile birlikte kazandıktan sonra üne kavuştu.

Çiftin, yarışma sırasında ve sonrasında inişli çıkışlı bir ilişkisi oldu. Ekin-Su’nun ünlü bir şekilde Jay ile terasa gizlice gitmesi büyük yankı uyandırmıştı. Çift, en son Ocak 2024’te ayrıldı ve Ekin-Su, Mart 2024’te Celebrity Big Brother yarışmasına katıldı.

Ekin-Su Cülcüloğlu Kimdir?

Ekin-Su Cülcüloğlu, Türk asıllı İngiliz bir oyuncu ve televizyon yıldızıdır. 21 Ağustos 1994’te İstanbul’da doğan Ekin-Su, İngiltere’de büyüdü. Manchester Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra çeşitli projelerde yer aldı. Ancak, 2022 yılında İngiltere’nin popüler reality show’u **Love Island**’ı kazanarak büyük bir üne kavuştu. Programda Davide Sanclimenti ile olan ilişkisi ve kişiliği, Ekin-Su’yu geniş bir hayran kitlesine kazandırdı.

Ekin-Su, televizyon kariyerinin yanı sıra sosyal medyada da aktif bir şekilde yer almakta ve geniş bir takipçi kitlesine hitap etmektedir. Aynı zamanda, oyunculuk kariyerini sürdürmekte ve kendi markasını yaratma yolunda ilerlemektedir. Kısa süre önce “Be Your Own Best Friend” adlı ilk kitabını çıkardı. Bu kitapta, kendi hayatından ve tecrübelerinden yola çıkarak okuyuculara ilham vermeyi amaçlıyor.

Exit mobile version