kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
33,9974
EURO
37,8596
STERLIN
44,9021
BITCOIN
$58.632
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
21°C
LONDRA
21°C
Parçalı az bulutlu
Salı Kapalı
24°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
25°C
Perşembe Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
22°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
23°C

Dünyaca ünlü İngiliz şirketi CEO’su Sertan Ayçiçek oldu

Dünyaca ünlü İngiliz şirketi CEO’su Sertan Ayçiçek oldu
09.07.2024
0
A+
A-
Dünyaca ünlü İngiliz şirketi IKAR Holdings, grup başkanlığını atadı Sertan Ayçiçek, tüm grubun yeni CEO’su olarak.

IKAR HoldingYakın zamanda “En İyi Uluslararası Holding Şirketi” ödülüne layık görülen İngiliz holdingi, havacılık, teknoloji, enerji, inşaat, eğitim, sağlık, spor, emlak ve otelcilik gibi çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir. Grup, 40’tan fazla şirketten oluşan geniş bir portföye sahiptir ve bu da geniş erişimini ve endüstriler arasındaki etkisini göstermektedir.

Grup başkanlığını yürüten Sertan Ayçiçek, yeni CEO görevine zengin bir deneyim ve kanıtlanmış başarı geçmişi getiriyor. Onun vizyoner liderliğinin, IKAR Holdings’i yeni zirvelere taşıması, mevcut güçlü yönlerinden yararlanması ve büyüme ve yenilik için yeni fırsatlar keşfetmesi bekleniyor.

Eski Grup CEO’su Mario Diel, grubun Başkanı ve kurucusu olarak organizasyonun zirvesinde kalacak.

IKAR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mario Diel, “IKAR Holdings’in yeni Grup CEO’su olarak Sertan Ayçiçek’i açıklamaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi. “Sertan’ın engin deneyimi ve olağanüstü liderlik vasıfları, onu şirketimizi geleceğe taşımak için mükemmel bir seçim haline getiriyor. IKAR Holdings’in onun rehberliği altında gelişmeye ve olağanüstü başarılara imza atmaya devam edeceğinden eminiz.”

Sertan Ayçiçek yeni görevinden duyduğu heyecanı dile getirerek, “İKAR Holding için böylesine heyecan verici bir dönemde CEO görevini üstlenmekten onur duyuyorum. Başarılarımızı geliştirmek ve büyümenin yeni yollarını keşfetmek için yetenekli ekibimizle yakın çalışmayı dört gözle bekliyorum. Birlikte paydaşlarımıza olağanüstü değer sunmaya ve faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde olumlu bir etki yaratmaya devam edeceğiz.”

IKAR Holding Hakkında

IKAR Holding enerji, havacılık, inşaat, turizm, teknoloji, eğitim ve sağlık dahil olmak üzere 40 farklı sektörde faaliyet gösteren 14’tan fazla kuruluştan oluşan Londra merkezli çok yönlü bir grup şirketidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.