kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5731
EURO
35,2639
STERLIN
41,6403
BITCOIN
$57.261
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Az bulutlu
17°C
LONDRA
17°C
Az bulutlu
Cuma Orta şiddetli yağmur
17°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
23°C

Halken, Londra’da yeni projesi ‘Casa Di Pietra’yı tanıttı

Halken, Londra’da yeni projesi ‘Casa Di Pietra’yı tanıttı
02.07.2024
0
A+
A-

Kuzey Kıbrıs’taki başaralı inşaat şirketi Halken, 1 Temmuz Pazartesi günü Kuzey Londra’da düzenlediği etkinlikte yeni projeleri Casa Di Pietra’yı ilk kez tanıttı. Etkinliğe katılan konukları ağırlayan Halken Hukuk Departmanı’ndan Münüsa Köseoğlu, Halken’in uzun tarihinden ve müşterilerine kaliteyi her zaman ön planda tutarak hizmet sunduğundan bahsetti. Köseoğlu, “Halken olarak ana kalite politikamız, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak ve bu beklentileri sürekli olarak iyileştirerek yükseltmektir. Bu doğrultuda benimsenmesi gereken tüm unsurlar her bir çalışanımıza en iyi şekilde anlatılır ve kalitenin en üst düzeyde tutulması sağlanır” dedi.

Halken’in satış temsilcisi Onur Hıdıroğlu, konuklara Yeniboğaziçi, Kuzey Kıbrıs’ta yer alan ve 2027 yılında tamamlanması planlanan Casa Di Pietra projesini tanıttı. Proje, özel yüzme havuzlarına ve barbekü alanlarına sahip 4+1 villalar £340,000’dan başlayan fiyatlarla sunulurken, çatı teraslı ve ortak havuzlu 1, 2 ve 3 yatak odalı daireler £106,000’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Etkinlik sırasında konuklar otopark, ödeme planları, hizmet bedeli ve KDV ile damga vergisi ücretleri hakkında birçok soru sordu. Hıdıroğlu ayrıca, 3 ay içinde tamamlanması planlanan Serenity Homes projesini de tanıttı. Bu proje, Ötüken, Kuzey Kıbrıs’ta yer almakta olup, özel havuzlu bir 3 yatak odalı villa ve şu anda satın alınabilir durumda olan 3 daire sunuyor.

Etkinlikte konuşan Halken Direktörü Erhun Şahali, Halken’in kaliteye ve uzun ömürlü projelere olan bağlılığını vurguladı. Şahali, “Çoğu insan için bir ev, hayatlarındaki en pahalı satın alma işlemlerinden biridir. Bu nedenle, müşterilerimizin bu taahhüdü yaparken güven ve kalitenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz” diyerek, 26 yıllık geçmişlerinin güven ve kalite üzerine kurulu olduğunu belirtti.

Etkinlik boyunca konuklar, Halken Direktörü Ramazan Küçüksu ile de sohbet etme fırsatı bulurken, ekibin misafirperverliğinin tadını çıkardılar.

Daha fazla bilgi için Halken’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://www.halkeninsaat.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.