Site icon Londra Gazete

Enfield Alevi Kültür Merkezi, erkek ruh sağlığına farkındalık etkinliği düzenledi

Enfield Alevi Kültür Merkezi, İngiltere’nin önde gelen kurumlarıyla işbirliği yaparak, toplumun ihtiyaçlarını karşılamaya ve sorularını cevaplamaya devam ediyor. 2 Mart sabahı gerçekleşen etkinlik, Erkek Ruh Sağlığına farkındalık oluşturmayı amaçlayarak büyük ilgi gördü. Community Health Fund, Edmonton Community Partnership ve North Central London Integrated Care System gibi önemli kurumların katkılarıyla desteklenen etkinlik, merkezin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlendi.

Etkinlikte, erkek ruh ve zihin sağlığına destek olmak adına çeşitli hizmetler sunuldu. Katılımcılara, kahvaltı ikramıyla başlayan etkinlikte, akran destek grupları, yürüyüş ve sohbet etkinlikleri, kitap okuma klubü, bilgilendirme ve danışma hizmetleri sağlandı. Bu çeşitli etkinliklerle, erkeklerin ruhsal sağlığına odaklanarak toplumda farkındalık oluşturulması hedeflendi.

Enfield Alevi Kültür Merkezi yetkilileri, etkinliğe katkı sunan tüm kurum ve bireylere teşekkür ederek, toplum sağlığını desteklemek adına yapılan işbirliklerinin önemine vurgu yaptılar. Merkez, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında benzer etkinliklere devam ederek, toplumun genel sağlığını güçlendirmeyi sürdüreceğini belirtti.

Exit mobile version