Site icon Londra Gazete

Dünya turizminde esmeye devam ediyoruz (video)

İngiltere’nin en büyük ve en uzun soluklu tatil-seyahat gösterisine kapılarını açan 21. Destination Fuarı dün Olympia Fuar alanında başladı.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AMbpBaGdEUo[/youtube]

 

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ın da aralarında bulunduğu yüzlerce tur operatörünün katıldığı fuara ilgi yine yoğun oldu.

Son 20 yıldır Destination Fuarı’na katılan Kuzey Kıbrıs firmaları kendilerine ayrılan 32 m2’lik alanda  12 tur operatörüyle standlarda yerlerini aldılar.

KKTC Londra Turizm Ateşesi Kadir Doruhan, fuarı ziyaret edenlerin Kuzey Kıbrıs’ı ülke olarak bildiklerini, fakat turizm açısından ne sunulduğunu bilmediklerini ifade eti. Doruhan “bu gibi uluslararası fuarlar ülkemiz açısından son derece önemlidir. Artık ülke olarak biliniyoruz. Fakat turizm açısından ne sunduğumuzu göstermek açısından son 20 yıldır böylesine önemli fuarları çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum” dedi. Ayrıca Turizm Ateşesi gerçekleşen uluslararası turizm fuarında Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı’nın büyü desteğini gördüklerini de sözlerine ekledi.

A1 Holidays, Cyprus Paradise, Direct Traveller ve New President Holidays gibi firmalar sıklıkla ziyaret edilen turizm şirketleri arasındaydı.

Katılımcı firmalar ticaret haricinde, ülkelerinin tanıtımına katkı sağlamak adına hizmet etmekten de büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Her yıl yaklaşık 37 bin insanın ziyaret ettiği ve 300’den fazla katılımcının bulunduğu Olympia Detination Fuarı, Hammersmith Road W14 8UX adresinde 1 Şubat’a kadar yeni tatil noktaları belirlemek isteyenleri fuar alanına bekliyor.

 

A1 Turizmin sahibi Erkan kilim gordüğü ilgiden memnundu

Kemal Kenan, Deniz Kemal ve Kemal Mustafa Kemal

Mike Collins – New President Holidays

Enver Özdemir – Direct Traveller

Exit mobile version