Site icon Londra Gazete

Türkiye Ceftus’a toplumsal katkı ödülü

İngiliz milletvekili Eric Ollerenshaw ev sahipliği yaptığı toplantının moderatörlüğünü Ayşegül Yeşildağlar üstlendi.

ceftus certificate2009’dan bugün’e  çok sayıda ödül alan CEFTUS Türkiye Araştırmalar Merkezi bu sefer Londra Liderlik ve Barış ödüllerine layık görüldü.

Londra Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen organizasyon kapsamında ödül alan CEFTUS Londra’da toplumsal yaşama yönelik çalışmaları ile huzur ortamının yerleştirilmesine yönelik yapılan katkılarıyla dikkat çekti.

2011 yılından beri aktif olan düzenlediği Türkiye ve Kıbrıs konulu toplantılara Türkiyeden davet ettiği politikacı gazeteci ve akademisyenleri, İngiliz parlamentoları ve üniversitelerinde ağırlayan CEFTUS şu an en etkili düşünce merkezlerinden birisi durumunda.

Davet edilen politikacı, gazeteci ve akademisyenleri ingilterede yaşayan öğrenciler ve politikacılar gibi dinleyiciler ile buluşturan CEFTUS’un her türlü siyasi görüşe tarafsız bir mesafe ile yaklaşmaya özen gösterildiği belirtildi.

Aralarında The Peace Alliance, Week of Peace, Metropolitan Police gibi çok sayıda kuruluştan temsilcilerinin yer aldığı organizasyon, çok kültürlü bir yapıya sahip bulunan başkent Londra’nın sosyal yaşamına ve toplumsal huzuruna katkıda bulunan kişi ve kuruluşları ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Organizasyon her yıl Aralık ayında gerçekleştirdiği etkinlikle farklı kültür ve inanç gruplarını birarya getiriyor.

 

Exit mobile version