Site icon Londra Gazete

Welling bölgesinde bulunan Bexley Turkish Day Centre yeniden açılıyor 

Bexley Belediye Başkanı Ahmet Durmuş’un eşi, Elmaziye Durmuş sosyal mesya hesabında yaptığı duyuruda Welling Bölgesinde Bulunan Bexley Turkish Day Centre’in yeniden açılacağını duyurdu.

Yapılan açıklama şöyle: ‘‘Sevgili halkımız, müjdeli haberle sizleri buluşturuyoruz! Welling bölgesindeki Bexley Turkish Day Centre, uzun bir aradan sonra tekrar faaliyete geçiyor. Heyecanla beklenen açılış töreni 17 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 10:00’da gerçekleşecek.

Kent’in merkezinde, Salvation Army binasında bulunan Bexley Turkish Day Centre, yeniden kapılarını açıyor ve sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyor. Bu özel günümüzde halkımızı yanımızda hissetmek istiyoruz.

Acılış törenine, Bexley Belediye Başkanı Ahmet Durmuş ve KKTC Büyük Elçimiz sayın Çimen Keskin de katılacaklar. Bu özel konuklarımızla birlikte dostluk ve dayanışma dolu bir gün yaşayacağız.

Adres: Salvation Army, 124 High Street, Welling, Kent, DA16 1TJ.

Tüm halkımızı bu anlamlı açılış törenimize bekliyoruz. Bexley Turkish Day Centre, sizlerin destek ve katılımıyla çok daha güçlü olacak. Herkesi davet ediyoruz, unutmayın, bu özel günümüzde birlikte güzel anılar biriktirelim.’’

Exit mobile version