Site icon Londra Gazete

Hukuk Danışmanlığı hizmetinde yenilikler

Türkiye’nin Londra Başkonsolosluğu, Hukuk Danışmanlığı hizmetlerini genişletiyor.

Londra Başkonsolosluğu, hukuk danışmanlığı hizmetini başlattı

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, hizmet standartlarının yükseltilmesi ve daha ulaşılabilir bir çalışma düzeninin tesis edilebilmesi  için Hukuk Danışmanlığı hizmetinin yeniden yapılandırıldığı vurgulandı.

Başkonsolosluk açıklamasında  şöyle denildi:

20 Ocak 2015 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni düzenlemede Salı ve Perşembe günleri olmak üzere haftanın iki günü vize, göç, sosyal haklar ve yardımlar (benefits) ile aile hukuku alanlarında görüşmek isteyen tüm vatandaşlarımıza hizmet verilecektir. Bu noktada, danışmanlık hizmetinin toplumumuzun tüm kesimlerine daha etkin ve verimli olarak ulaştırılması hedeflenmektedir.

Ayrıca vatandaşlarımızın legaladviser@turkishconsulate.org.uk e-posta adresinden yukarıda belirtilen konularla ilgili bilgi talebinde bulunmaları veya karşılaştıkları hukuki meseleleri Başkonsolosluğumuza bildirmeleri mümkündür. “

Açıklamada, danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen lerin, her hafta Salı ve Perşembe günleri 13:30-15:30 saatleri arasında randevu almaya gerek olmadan Başkonsolosluğa başvurabilecekleri de ifade edildi.

 

 

Exit mobile version