Site icon Londra Gazete

Extra Cash and Carry emin adımlarla büyüyor

TOPTAN ve perakende gıda pazarına ürün çeşidi, stoku, kalitesi ve fiyatları ile oldukça iddialı olan Extra Cash and Carry gelecege emin dılara yürüyor.

Uzun yıllardır gıda sektöründe yaptığı başarılı işlerle tanınan işadamı Nasır Kıral

devasa bir alan üzerine kurulan Extra Cash and Carry, restoranlar, kafeler ve marketler başta olmak üzere tüm müşterilerine haftanın 7 günü 24 saat hizmet vermekten gurur duymaktadır.

Toptan ve perakende gıda sektörüne yeni bir soluk getiren Extra Cash and Carry, binlerce farklı üründen oluşan Türkiye, İngiltere, Asya, Afrika, Karayipler, Doğu Avrupa ve Akdeniz markalarını tek çatı altında topladı.

EXTRA’DA YOK YOK

Tottenham bölgesinde açılan Extra Cash and Carry’de adeta yok yok. Donmuş gıda, taze meyve ve sebze, alkol, gazlı ve gazsız içecekler, taze et, süt ve süt ürünleri, yumurta, ekmek, yemek servisi araç ve gereçleri gibi pek çok farklı ürünü bir arada bulmak mümkün. Binlerce ürünü aynı çatı altında toplayan Extra Cash and Carry yöneticisi Nasır Kıral, “İnsanlar aradıkları ürünleri satın almak için artık toptancı toptancı gezmeyecek. Extra Cash and Carry’ye gelenler aradıkları her ürünü ve markayı tek çatı altında bulabilecek.” dedi.

Exit mobile version