Site icon Londra Gazete

Havva yeni şarkısı ‘Hands on me’ ile yaza damga vurdu

Yetenekli şarkıcı ve söz yazarı Havva Rebke yeni şarkısı ‘Hands on me’ ile yaza damga vurdu. 27 yaşındaki Havva Rebke, 2015 yılında X Factor yarışmasında kadın yarışmacılar arasında son 6’ya kalmayı başarmıştı.

1 Temmuz 20222’de yeni single’ı yayınlanan Havva, BBC tanıtımında yer aldı. Özellikle X Factor’daki performansları ile tanınan Havva, hem 2012 hem de 2015’te İngiltere’de gerçekleşen yarışmada yer almıştı.  Aslen Kıbrıslı Türk olan ve İngiltere’de doğup büyüyen Havva, profesyonel bir şarkıcı olan babası ‘Ali Babutsa’nın etkisiyle erken yaşta şarkı söylemeye başladı. İlk olarak 18 yaşında X Factor seçmelerine katılmıştı. Havva, 2015 sonbaharında The X Factor’daki 2. çalışması sırasında annesine kanser teşhisi konması nedeniyle ayrılmıştı. Annesinin remisyonunun ardından yarışmaya geri dönebildi. 2015 X Factor koşusu sırasında 2012 yılında konuk jüri üyesi olarak görev yapan Rita Ora’dan mentorluk almıştı.

İngiltere müzik listelerinde ismini gördüğümüz, Londra’nın yetenekli genç sanatçılardan Havva Rebke yeni single’ı ‘Hands on me’ müzik severlerle buluştu. Şimdiden büyük bir ilgi gören yeni single, tüm dijital platformlarında yayınlandı.

Exit mobile version