Site icon Londra Gazete

Ekin- Su ​​Cülcüloğlu, Love İsland’da yarışıyor

From Lifted Entertainment Love Island: SR8 on ITV2 and ITV Hub Pictured: Ekin-Su Cülcüloğlu. This photograph is (C) ITV Plc and can only be reproduced for editorial purposes directly in connection with the programme or event mentioned above, or ITV plc. Once made available by ITV plc Picture Desk, this photograph can be reproduced once only up until the transmission [TX] date and no reproduction fee will be charged. Any subsequent usage may incur a fee. This photograph must not be manipulated [excluding basic cropping] in a manner which alters the visual appearance of the person photographed deemed detrimental or inappropriate by ITV plc Picture Desk. This photograph must not be syndicated to any other company, publication or website, or permanently archived, without the express written permission of ITV Picture Desk. Full Terms and conditions are available on the website www.itv.com/presscentre/itvpictures/terms For further information please contact: james.hilder@itv.com

AŞK Adası (Love İsland) yeni bir seri için ekranlarımıza geri döndü ve işler şimdiden kızışıyor. ITV2 flört programı 6 Haziran Pazartesi günü ekranlarımıza geri döndü ve yeni bir grup muhteşem insan romantizm arayışı içinde villaya girdi. Bölümün ilk bombası Davide Sanclimenti’nin gelişini içeriyordu. Davide’e, 7 Haziran Salı gecesi yapılacak şovun sonunda Gemma Owen’ı seçmeye karar vererek, hangi kızla çiftleşmek istediğini seçmek için 24 saati olduğu söylendi.

Bunlardan biri de Essex’ten oyuncu olan Türk asıllı Ekin-Su Cülcüloğlu. 27 yaşındaki genç yarışmacı, biriyle bir kıvılcım aradığını söylüyor ve şöyle açıklıyor: “O gerçek gerçek kıvılcımı arıyorum ve onlar beni sadece ben olarak görüyorlar. Gösterinin konseptinin gerçek ve ham duyguları geri getirdiğini düşünüyorum.” ​​Ekin-Su için erkekte beyin önce gelir ve “ukalalık” için zamanı yoktur. “Oldukça seçiciyim ve sadece görünüş aramıyorum, beyin arıyorum” dedi. “Akıllı, güzel sohbetler edebilecek birini arıyorum… Ciddi bir erkek ve ciddi bir ilişki arıyorum” ifadesini kullandı.

EKİN-SU CÜLCÜLOĞLU KİMDİR?

“Kuzey Yıldızı İlk Aşk”ta rol alan oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, 6 Haziran’da “Love Island” (Aşk Adası) adlı flört yarışmasına katıldı. Miss Turkey 2017’ya katılan ancak dereceye giremeyen Ekin Su Kansu şimdi de ilk kez Kuzay Yıldız’ı isimli dizide boy gösterdi.

Ekin Su birçok defilede model olarak da yer almıştır. Benimle Söyle yarışmasında jürilik yaparak dikkat çekmişti.

 

 

Exit mobile version