Site icon Londra Gazete

BTKD üyeleri Sefire ile tanıştı

 

BTKD üyeleri, derneğin onursal başkanı Sefire Esra Bilgiç ile tanışma davetinde bir araya geldiler.

Eğitime yaptığı bağışlarla dikkat çeken Britanya Türk Kadınlar Derneği, Onursal Başkanlık görevini üstlenen Sefire Esra Bilgiç ile bir tanışma etkinliğinde bir araya geldi.

Üyelerin bir süre önce bu göreve atanan Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç’in eşi Esra Bilgiç ile tanışma fırsatı bulduğu buluşma samimi bir ortamda geçti.

30’a yakın üyenin katıldığı etkinliğe BTKD Başkanı Mavis Fuchs, başkan yardımcısı Funda Aksanoğlu, Yönetim Kurulu  üyeleri Burcu Köstem, Deniz Harput ve Betül Ekrem ev sahipliği yaptılar.Başkan Fuchs, Sefire Esra Bilgiç’e, BTKD’nin onursal başkanlığını kabul ettiği ve derneğe verdiği destek nedeniyle teşekkür ederken, Bilgiç de BTKD’nin Onursal Başkanlığı önerisinin çok nazik bir davet olduğunu, Londra’ya yeni gelen bir Türk kadınına ‘ev sahibi olduğu’ duygusunu verdiğini kaydetti.

Çay davetine Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi Başkanı Aysın Yılmaz da katıldı.

Öte yandan dernek başkanı Mavis Fuchs, 30 Kasım Pazar günü düzenleyecekleri geleneksel yıl sonu kermesine herkesi beklediklerini hatırlattı. Etkinlik 30 Kasım Pazar günü ‘St Andrews Church Hall, Chase Side,  Southgate, London N14 5PP’ adresinde yapılacak.

Dernek, kurulduğu 2002 yılından beri her yıl gerçekleştirdiği geleneksel yıl sonu kermesinden elde ettiği geliri eğitime destek amacıyla bağışlıyor.

 

 

Exit mobile version