Site icon Londra Gazete

İngiltere Kahramanmaraşlılar Eğitim ve Kültür Derneği genel kurul yaptı

OLAĞAN Genel Kurulu’nu gerçekleştiren İngiltere Kahramanmaraşlılar Eğitim ve Kültür Derneği’nde kurucu Başkan Ali Kılınç, bayrağı Nevazat Kaya’ya teslim etti. Kahramanmaraşlılar arasındaki dayanışmayı pekiştirmeyi amaçlayan derneğin, yeni dönemde de faaliyetlerini hız kesmeden sürdüreceği açıklandı.

İngiltere Kahramanmaraşlılar Eğitim ve Kültür Derneği, 3. Olağan Genel Kurulu’nu düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen Genel Kurul’a Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven de katıldı.

Derneğin kurucu başkanı Ali Kılınç sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

‘‘Derneğimizin 3. Genel kurulunu yaptık ben aday olmadım gençlere bıraktım katılan tüm kurucu üyelerimize ve özellikle Afşin belediye başkanımız Fatih Mehmet Güven ve Yunus Kaan Kısaca’ya divan başkanlığı ve muhasiplikleri için teşekkür ederim. Yeni başkanımız Nevazat Kaya seçildi kendisine ve yeni yönetime başarılar dilerim kurucu Başkan olarak her daim yanlarındayım.’’

Kasım 2018’de Türkiyeli nüfusun yoğun olarak yaşadığı Stoke Newington’daki Unit 1, Foulden Road adresinde faaliyetlerine başlayan İngiltere Kahramanmaraşlılar Eğitim ve Kültür Derneği, bir yıllık süre zarfında üyelerine ve bölge insanına yönelik çeşitli bilgilendirici ve sosyal etkinlikler gerçekleştirdi. İngiltere’deki Kahramanmaraşlıları aynı çatı altında toplayıp birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçlayan derneğin, yeni dönemde de faaliyetlerini hız kesmeden sürdüreceği açıklanmıştı.

 

Exit mobile version