Site icon Londra Gazete

Başarılı öğrencilere Başkan’dan ödül

 

Başkan Ali Bakır, başarılı öğrencilerden bir grup ile…

Enfield bölgesinde aralarında Türk öğrencilerin de olduğu 100’e yakın öğrenci,  GCSE sınavlarında son iki yılda gösterdikleri başarıdan dolayı ödüllendirildiler.

Enfield Belediyesi’ne bağlı Okul Kalkındırma Servisi tarafından organize edilen ve Edmonton County School’da gerçekleştirilen etkinliğe 15 değişik okuldan katılan ve sınavlarda ‘A veya yıldızlı A’ alan öğrencilere ‘High Archievers Award 2014’ sertifikaları dağıtıldı.

Okul yöneticileri ve ailelerin de katıldığı etkinlikte Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır da bir konuşma yaparak, öğrencilere sertifikalarını dağıttı.

Başarılı öğrencileri kutlayan Başkan Bakır, onların bu gelişimine katkıda bulunan okul ve öğretmenlerine de teşekkür etti. Ali Bakır, öğrencilerin başarısının gurur verici olduğunu vurgulayarak “Öğrencilerimizin GCSE sınavlarında elde ettikleri başarı bizi oldukça sevindirdi. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Bakır’dan sertifikalarını  alan öğrenciler arasında Ali Yalçınkaya, Şahin Cevher, Melisa Söylemez, Ece Karagöz, Ashkin Çetinkaya, Eda Aydın, İrfaan Badat, Deniz Güzel, Salma Amin, Jemil Payet, Mikail Tenekeci. Ahmet Şahin, Havva Talan ve Regina Gül de yer aldı.

Deniz Güzel,sertifikasını, Ali Bakır’dan aldı.

Ali Bakır, Cemil Payet’e sertifikasını verdi.

Exit mobile version