Site icon Londra Gazete

Kemal Çetinay, Primark ile büyük bir anlaşmaya imza attı

Kemal (Kem) Çetinay, Primark ile iş hayatına atıldı ve kendi bakım serisinin önünü açmak için yedi haneli büyük bir anlaşma imzaladı.

Bu yaz Essex eatery Array’i açan 25 yaşındaki restoran sahibi, perakendeciyle birlikte erkek güzellik koleksiyonu Kem Cuts’ı piyasaya sürüyor ve bunun 2017’de Love Island’ı kazanmasından bu yana en büyük başarısı olduğunu söylüyor.

MailOnline ile yaptığı özel bir röportajda Kıbrıslı Türk Kem, ITV flört programında ün kazandıktan sonra kendini yeniden icat etmek istediğini ve baskıdan kurtulduktan sonra daha da fazla iş girişimini güvence altına almak istediğini itiraf etti.

Kem, ‘‘Geçmişteki projelerimin çoğu iş birliğiydi ama ilk defa bir şirketle iş yapıyorum. Yaptığınız işin ortağı olduğunuz için çok daha fazla zaman, tartışma ve baskı gerekiyor. Oldukça korkutucu çünkü büyük bir kurumsal şirketle uğraşıyorsunuz. Bu benim için büyük bir adım. Üç yıldır Primark ile çalışıyorum ve Kem Cuts, Love Island’dan ayrıldığımdan beri geliştirmeye çalıştığım bir şey. Bazen bir adım geri atıyorum ve düşünüyorum da ben kimim, hangi konuda yetenekliyim? Berberlik her zaman iyi olduğum bir şey mesela.’’ Kem, ülke çapında mağazalarda satılan giyim koleksiyonlarıyla üç yıldır Primark’ın elçisi. Ancak şöhret bulmadan önce berber olarak çalışan MasterChef yıldızı şimdi kuaförlük bilgisini iyi bir şekilde kullanıyor.

“Primark ile görüştüm ve ilginizi çekebilecek başka bir yere götürmeden önce yapmak istediğim şey buydu ve aniden ilerlemeye başladı. Artık saç kurutma makinelerinden saç kesme makinelerine, CBD ve cilt bakımına kadar her şeyi içeren eksiksiz bir koleksiyonumuz var, hatta makyaj bile yapacağız, uygun bir fiyata tam bir erkek bakım serisi.

‘BENİM HAYALİMDİ’  

Tüm bu durum karşısında şaşkına döndüm çünkü Love İsland’dan çıktığımda bunu yapabilmek benim hayalimdi. İlk koleksiyon bu hafta çıkıyor, temel ihtiyaçlardan bir araya getirdiğim Noel setleri, bu yüzden tıraş sonrası, saç kurutma makineleri, kesme makineleri var ve şimdi çok daha fazla insan sokağa çıkmadan kendi saçlarını yapıyor. 25 yaşındaki eski kız arkadaşı Amber Davies ile Love Island’da 50 bin poundluk nakit ödülü kazanan Kem, bir realite şovundan daha fazlası olarak hatırlanacağını umarak konfor bölgesinin dışında ticari girişimlerde bulunduğunu belirtti

Exit mobile version