Site icon Londra Gazete

İADD Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu düzenliyor

İNGİLTERE Atatürkçü Düşünce Derneği (İADD) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamak amacıyla her sene geleneksel olarak düzenlenen Cumhuriyet etkinliğini bu yıl da 29 Ekim Cuma günü Tas Ev restoranında kutlayacak.

  1. yılı kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili tüm Cumhuriyet ve Atatürk sevdalıların davet edildiği resepsiyona İADD tarafından açıklanan bilgiler şu şekilde:

‘‘İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği bu yıl 98. yıldönümünü kutlayacağımız laik, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmak amacıyla bir Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu düzenliyoruz. Pandemi nedeniyle tüm misafirlerimizin önceden rezervasyon yapmasını rica ediyoruz ayrıca, etkinlik öncesi rapid antigen / lateral flow Covid-19 testi yaptırmanızı öneririz. Eğer etkinlik öncesi herhangi bir Covid-19 belirtisi (öksürük, yüksek ateş, koku veya tat alamama) hissediyorsanız, etkinliğe lütfen katılmayınız. Etkinlik girişinde ateş ölçümü yapılacaktır. Etkinlik sırasında bulunacak olan el dezenfektanlarından sürekli faydalanmanızı öneririz.’’

Dilek Livaneli’nin suncağı gecede, Özgür Tandoğan Canyurt ve Hoş Seda Türk Sanat Müziği Korosu birbirinden güzel şarkıları konular için seslendirecek.

Ücretsiz bilet rezervasyonu için: www.eventbrite.co.uk/e/cumhuriyet-bayram-resepsiyonu-tickets-193107338247

Exit mobile version