Site icon Londra Gazete

‘Beyinler Sakat’ şimdi tüm dijital platformlarda yayında

Dünyanın çeşitli ülkelerinde başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Türk asıllı İngiliz sanatçı Onur, bu kez ‘Beyinler Sakat’ ile ses getirmeye hazırlanıyor. Şarkı 24 Eylul’den itibaren Icarus Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Onur’un içinde Latin esintileri de barındıran ve günümüz gençliğin yaşadığı aşka muzip bir dille yaklaşan yeni şarkısı  ‘Beyinler Sakat’ Türkçe pop severleri yerinden hoplatacağa benziyor.

İNGİLTERE’DEN EDİS’E ALBÜM YAPMAYA GELMİSTİ

Onur pandemi döneminde Türkiye’ye ünlü pop şarkıcı Edis için İngilizce albüm yapmaya gelmişti. Türkiye’de kaldığı dönemde Türk müziği, kültürü ve sosyal yaşamından esinlenerek kendisi için Türkçe şarkılar yazdı. Türk müziğindeki vuruşları batı sesleriyle harmanlayarak yazdığı şarkılarda Kültür çatışmalarına dikkat çeken ONUR, yeni şarkısı ‘Beyinler Sakat’da  “Gençliğin aşka verdiği değere” muzip bir dille yaklaşıyor.

Gençliğin düşünmeden hareket ettiğini  dile getiren sanatçı ‘‘Şarkımın adını ‘Beyinler Sakat’ koydum, çünkü gençlik biraz öyle bir şey.  Aşka düşünmeden düşüyor, aşkı sorgulamadan yaşıyor” ifadesini kullandı. Beste ve düzenlemesi Onur’a ait olan şarkının klip yönetmenliğini Türkiye’de  ünlü isimlerle çalışmalarıyla bilinen Atilla Öztürk üstlendi. Gençlerin aşka yaklaşımına, muzip bir dille yaklaşan sanatçı, dinleyicilerini eğlenceli bir kliple karşılamaya hazırlanıyor. Onur Türk müzik piyasasına Temmuz’da Sony’den çıkardığı ‘Paramı Ver’ ile girmişti.

Exit mobile version