Site icon Londra Gazete

easyJet Kuzey Kıbrıs’tan PCR testi kabul etmiyor

Topluluğumuzdan ve İngilizlerden çok sayıda kişiler Kıbrıs’taki yaz tatillerinden dönmeye başladı ve en çok merak edilen konu ise sosyal adanın kuzeyinde yapılan PCR testinin kabul edilip edilmediği. Londra Gazete’ye açıklama yapan EasyJet yetkilileri şöyle konuştu:

”Tüm havayolları gibi easyJet’in de faaliyet gösterdiğimiz tüm destinasyonlarda yerel makamların gereksinimlerine uyması gerekmektedir. Bu, Baf ve Larnaka’dan seyahat için testlerin kabul edilebilir olduğu yerel makamlar tarafından belirlenenler gibi seyahat belgeleri gerekliliklerini içerir. Müşterilerimizi uçuşlarından önce e-posta yoluyla ve ayrıca devlet web sitesi bağlantılarına ve en güncel seyahat bilgilerine erişebilecekleri Covid-19 yardım merkezimiz aracılığıyla easyJet.com’da mevcut yerel seyahat gereksinimlerini kontrol etmenin önemi konusunda uyarıyoruz.”

easyJet ile Birleşik Krallık’a iade edilmeleri halinde, Kuzey Kıbrıs’ta bulunan herkesin Güney Kıbrıs’taki onaylı bir test merkezi tarafından PCR testi yaptırması gerektiği anlamına gelir.

Exit mobile version