Site icon Londra Gazete

Yağmur Bebek için Zaza FC’den dayanışma

İngiltere’de yaşayan Bingöllü’ler tarafından kurulan Zaza FC London spor kulübü, 1 Haziran Salı akşam 19.30’da SMA hastası Yağmur Bebek için canlı yayın açıp, destek toplayacak.

Türk Toplum Futbol Federasyonunda yer alan ve İngiliz kupa maçlarında boy gösteren Zaza FC,  2 yıl gibi kısa sürede Londra’da adından söz ettirti. Zaza FC, bu kez de sosyal sorumluluk projeleriyle gündeme geldi.

SMA hastalığına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve katkı sağlamak amacıyla sosyal medya hesapları üzerinden bir canlı yayın organize eden Zaza FC kulübü bu hareketiyle takdir topladı. Kulübün Başkanı olan Ömer Baraç, yaptığı açıklamada,” Bizler bu kulübü kurduğumuz zaman önceliğimiz asla sportif başarı olmadı. Burada yaşayan göçmen çocuklara bir hedef vermek istedik. Her zaman önceliğimiz insan oldu. Bugün de tüm sportif başarılardan daha önemli gördüğümüz, daha öncelik verdiğimiz bir konuda inisiyatif almaya karar verdik. Bir çocuğun sağlığı için elimizden geleni yapacağız. Geçen yıl da buna benzer yardımlarımız oldu ama bu kez daha iyi bir sonuç almak üzere bu canlı yayını yapacağız. Çocuklarımız her şeyden daha kıymetli. Sadece geleceğimiz değil bugünümüz de çocuklarımız olmalı. Şimdiden katılım gösteren destek veren herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version