Site icon Londra Gazete

Okan Baysan KKTC bayrağını dalgalandırmaya devam ediyor

Royal Windsor River Trail Run, 16 Mayıs Pazar günü Thames Valley’de gerçekleşti. Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınından dolayı, birçok koşu ve spor etkinlikleri iptal edilmişti. Pazar günü düzenlenen yarı marathon ve 10 km’lik arazi yarışına

Hiçbir koşucunun sağlığını riske atmamak adına ve Covid-19 kısıtlamaları çerçevesinde, ‘Royal Windsow River Trail Run’ ismiyle yarı marathon ve 10 km’lik arazi yarışı düzenlendi. Fahri Milli koşucumuz Okan Baysan, Thames Valley’de gerçekleşen kolunun ardından Londra Gazete’ye özel açıklamalarda bulunarak, etkinlik hakkında bilgi verdi.

Baysan şu açıklamayı yaptı:

Pazar günü gerçekleşen koşu, Covid kısıtlamalarına tam olarak uyumlu şekilde iyi organize edilmişti ve İngiltere’nin en tarihi parkurlarından birinde eğlenceli, arkadaş canlısı ve hızlı bir parkurdu. 700’den az koşucu vardı ve katılımcıları bitiş çizgisine kadar yönlendirecek çok sayıda mareşal vardı. Bu benim mahallemde küçük ölçekli bir yerel yarış olsa da, daha büyük bir etkinlik olan 25 Temmuz Pazar günü Londra’nın kalbinde The British 10k London Run’ı dört gözle bekliyorum.

Exit mobile version