Site icon Londra Gazete

Celal İzcibayar’a bir tebrik de İngiltere İzci Teşkilatı’ndan

Britanya Kraliçesi II. Elizabeth’in doğum günü dolayısıyla  her yıl düzenlenen imparatorluk ödülüne laik görülen İzcibayara’a bir tebrik de İngiltere İzci Başkanı Matt Hyde OBE’den geldi.

Britanya, Kraliçe’nin başarıları nedeniyle “ Order of the order British Empire ”(OBE) ödülüne layık gördüğü kişiler arasında yer alan İzcibayar’ın bu ödüle laik görülmesinden duyduğu  utluluğu dile getiren Matt Hyde OBE “yaşamını  izciliğin gelişmesine  adayan ve bu uğurda  büyük hizmetler ve  özveri gösteren  Uluslararası İzci başkanı Celal izcibayar’a gönderdiği yazıda “ Özgürce verilmiş, bu kararın çok hak edilmiş, bir takdiri olduğunu belirten Obe “ Kıbrıs Türk Toplumu’na izcilik adına dünyaya vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı desteğinizi aldığımızdan dolayı şanslıyız. İngiltere İzci Teşkilatı ve benimle ayni  görüşü paylaşan birçok kişi sizleri tebrik eder” dedi.

Londra’da  UK Turkish Scouting  ve Turkish Help derneklerini kurarak Türk toplumuna yaptığı faydalı ve gönüllü eğitim ve izcilik  faaliyetlerinden dolayı  “İngiliz İmparatorluk Madalyasına” layık görülen Celal İzcibayar’a ise Dünyanın her yerinden kendisine birçok kutlama mesajı geldiğini belirterek başarısını kutlayan herkese teşekkür etti.

Exit mobile version