Site icon Londra Gazete

Pelin Değirmencioğlu vefat etti

İngiltere’deki Kıbrıs Türk Toplumunun seçkin simalarından ve eğitim camiasının yakından tanıdığı Pelin Değirmencioğlu hayatını kaybetti.

İngiltere’de Türk Okullarının kurulmasının öncülüğünü yapan Ali Rıza Değirmencioğlu’nun eşi Pelin Değirmencioğlu vefat etti.

Merhum eşinin adını taşıyan İngiltere Türk Aile Birliği, Ali Rıza Değirmencioğlu Türk Okulu’nun Fahri Başkanı olan Pelin Değirmencioğlu bugün (Cuma) sabah saat 07:00’de evinde dinlenirken hayatını kaybetti.

KALP AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ

Yaklaşık üç ay süreyle hastanede kalan ve bu dönemde hafif olarak koronavirüs geçiren Değrimencioğlu, daha sonra kalp ameliyatı geçirdi. Kalp rahatsızlığına bağlı olarak böbreklerinden de rahatsız olan Pelin Değirmencioğlu kısa süre önce hastaneden çıkarak evinde tedavi görüyordu.  Değirmlencioğlu, bir erkek çocuk ve iki torun sahibiydi.

SOSYAL MEDYA’DA TAZİYE MESAJLARI

Değirmencioğlu’nun vefatı nedeniyle sevenleri ve eğitim camiası üzüntülerini sosyal medya paylaşımları ile ifade ettiler.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve İngiltere Kıbrıs Türk Toplumu mensupları üzüntülerini taziye mesajları ile dile getirdiler.

Exit mobile version