Site icon Londra Gazete

Batı Trakya Türkleri bayram yemeğinde buluştu

Yemeğe KKTC Londra Konsolosu Mustafa Beyazbayram da katılarak vatandaşların bayramını kutladı.

Yemeğe KKTC Londra Konsolosu Mustafa Beyazbayram da katılarak vatandaşların bayramını kutladı.

İngiltere Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği(IBTTD), geleneksel hale getirdiği bayram yemeklerini bu Kurban Bayramı’nda da gerçekleştirdi. Antalya Restaurant isimli işletmede yapılan yemeğe KKTC Londra Konsolosu Mustafa Beyazbayram ile çeşitli dernek ve kuruluşların yöneticileri katıldı. Yemek için Londra’nın yanısıra İngiltere’nin farklı kentlerinden de davetliler hazır bulundu.

Gecede söz alan Beyazbayram etkinlikte bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, dernek üyeleri arasındaki birlik ve beraberliğin kendisi ve toplumumuzun diğer kesimleri için ilham kaynağı olduğunu söyledi.Katılımcıların bayramını kutlayan  Konsolos,  KKTC Londra Temsilciliği’nin İngiltere Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nin etkinliklerine destek vereceğini kaydetti.

İBTTD Başkanı Rıdvan Hacıbedel ise bu yılki etkinliğe, İngiltere’de eğitim alan çok sayıda gencin de katıldığına dikkat çekerek, etkinliklerine katılımın kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.

Müzisyen Emre Eyüboğlu ‘nun katılımı ile canlı müzik eşliğinde  geç saatlere kadar süren gecede, dernek yöneticilerinin çocuklara hazırladığı sürpriz coşku yarattı. Çocuklar için hazırlanan çok sayıda hediye etkinlikte dağıtıldı.

Exit mobile version