Site icon Londra Gazete

Kumaş ve Destination fuarı

kumas_ve_destination_fuari

İSTANBUL Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri’nin düzenlediği, 2008/09 Sonbahar-Kış ve İlkbahar-Yaz sezonlarında konfeksiyona yönelik kumaş koleksiyonlarının sergileneceği Texbridge London – Londra Türk Tekstil Ürünleri Fuarı 5-6 Şubat 2008 tarihleri arasında Earls Court, Brompton Hall fuar alanında gerçekleşecek.

Söz konusu etkinliklere ilişkin daha detaylı bilgiye www.turkishfabric.com ve www.turkishfashionbreak.com adreslerinden ulaşılabileceği bildirildi.
İNGİLTERE’NİN turizm alanında tüketiciye açık en büyük fuarlarından biri olan ‘Destinations Holiday&Travel Show’ 31 Ocak-3 Şubat 2008 tarihleri arasında Earls Court Exhibition Centre’da gerçekleşecek.

Fuarda Türkiye, Londra Kültür ve Turizm Müşavirliği tarafından kiralanan 42.50 metrekalelik alanda kurulan stand ile temsil edilecek. Türkiye standında ülkenin turizm olanaklarının yanısıra tanıtıcı broşür ve hediyelik eşyalar dağıtılacağı ve ziyaretçilere Türk lokumu ikram edileceği kaydedildi.

Fuarla ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenlerin wwww.destinationshow.com internet sitesini ziyaret edebilecekleri belirtildi.

Exit mobile version