Site icon Londra Gazete

Nowak son yolculuğuna uğurlandı

nowak_son_yolculuguna_ugurlHACKNEY DE uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda yaralanan ve kaldırıldığı Royal London Hospital’de hayatını kaybeden Türk asıllı 16 yaşındaki David Nowak’ın cenazesi, incelemelerin ardından geçtiğimiz hafta ailesine teslim edildi.

Tek bıçak darbesiyle karaciğer ve böbreğine aldığı ağır yara sonucu öldüğü tespit edilen Kıbrıslı Türk baba ve İngiliz anneden Londra’da dünyaya gelen David Nowak’ın naaşı düzenlenen cenaze töreninin ardından geçtiğimiz Çarşamba günü toprağa verildi.

Forestgate’te, sadece Nowak’ın öğretmenleri, öğrenci arkadaşları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen tören için geniş güvenlik önlemleri alındığı öğrenildi.

Törene Nowak’ın, cezaevinde mahkeme gününü bekleyen babası da kelepçeli olarak, silahlı dört güvenlik görevlisi eşliğinde katıldı.

Kilisede gerçekleşen törenin ardından Nowak, üvey kardeşlerinin yaptırdığı kırmızı ve beyaz renklerden oluşan ay- yıldızlı çelenkler eşliğinde Manor Park Cementery’de toprağa verildi.

Bilindiği gibi David Nowak, Hackney bölgesindeki Stoke Newington semtinde yer alan Farleigh Road’da, 15 Aralık 2007 Cumartesi akşamı, bir doğum günü partisi ardından saat 23.15 sularında meydana gelen çete kavgasında hayatını kaybetmişti.

Exit mobile version