Site icon Londra Gazete

London School of Arts Academy yeni yerinde

lsa web 16 yılı aşkın süredir hizmet veren London School of Arts Academy(LSA) Enfield’de bulunan 3 katlı yeni binasına taşınıyor.
Bünyesinde gitar, piyano, saz, ses eğitimi, keman, flüt, klarnet, saksafon, bale, drama ve modern dans derseleri veren LSA, yeni binasında yeni sınıflar açacak ve öğrenci kapasitesini arttıracak.


Enfield Town merkezinde bulunan binanın alt katı müzik enstrümanları ile dekor edilmiş şık ve geniş bir kafe  olarak hizmet verecek. Çocuklar için oyun alanının da bulunduğu mekanın açılışı için Cuma günü düzenlenen törene Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır da katıldı. İngiltere Türkiyeli Sağlık Elemanları Birliği Başkanı Dr Ali Demirbağ ve belediye meclis üyesi Nesimi Erbil’in de hazır bulunduğu açılışa, çok sayıda LSA öğrencisi ve velileri de ilgi gösterdi.
Tamamı akademi ve konservatuvar mezunu eğitmenlerle dersler veren London School of Arts Academy Opera sanatçısı Bülent Akbudak ile Gitar eğitmeni Ali Adataş yönetiminde hizmet veriyor.

Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır, müzik enstrümanları ile dekore edilmiş café de viyolonsel’in başına geçerek kurum çalışanları ve yöneticileri ile fotoğraf çektirdi.

Exit mobile version