Site icon Londra Gazete

Cemevi’nde sertifika töreni heyecanı

Tiyatro kurslarına katılan öğrenciler, veliler için bir tiyatro oyunu sergilediler.

Tiyatro kurslarına katılan öğrenciler, veliler için bir tiyatro oyunu sergilediler.

İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi, 2013- 2014 eğitim ve öğretim yılında çeşitli kurslara katılan onlarca öğrenciye karneleri düzenlenen bir törenle verildi.
Cemevi merkezinde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen törene, İAKM ve Cemevi Başkanı Yaşar Demiralay, Cemevi yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldılar. Cemevi çatısı altında verilen semah, bağlama, gitar, Alevilik, resim, matematik, Türkçe, İngilizce, piyano ve drama gibi kurslara katılan öğrencilere sertifikaları öğretmenleri tarafından takdim edildi. Törende yıl sonu nedeniyle tiyatro kurslarına katılan öğrenciler de, veliler için bir tiyatro oyunu sergilediler.


Törende velilere ve öğrencilere hitaben bir konuşma yapan İAKM-Cemevi Başkanı Yaşar Demiralay,  Cemevi olarak öğrencilere gelecek yıl daha iyi şartlarda eğitim vermeyi amaçladıklarını söyledi. Çocukların eğitimi sırasında velilerin de gayret göstermesi gerektiğini ifade eden Demiralay,  “Önümüzdeki yıldan itibaren, Cemevi yöneticileri, veliler ve öğretmenler olarak ele ele vereceğiz ve çoçuklarımıza daha iyi bir eğitim olanağı sağlayacağız” dedi.

Exit mobile version