Site icon Londra Gazete

Parlamento’da kebap ödülleri toplantısı

İngiliz Parlamentosu’nda 21 Ocak 2013’te düzenlenecek Britanya Kebap ve Perakende Ödülleri (British Kebap&Retail Awards) için hazırlıklar devam ediyor.

Etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Muhafazakar Partili milletvekilli Nadhim Zahawi çalışmaları değerlendirmek için, danışma kurulu üyeleri Önder Şahan ve Altan Kemal ile parlamentodaki çalışma ofisinde bir araya geldi.

Avam Kamarası’na üye milletvekillerinin çalışma ofislerinin bulunduğu Portcullis House binasında yapılan toplantıda kebab işletmelerinin ekonomiye milyarlarca sterlinlik bir değer sağladığına dikkat çekildi.

ADAY BİLDİRİMLERİ DEVAM EDİYOR

Bu yıl ilk kez yapılacak olan Britanya Kebap Ödülleri’ni için başta milletvekilleri ve Lordlar Kamarası üyeleri olmak üzere çok sayıda kişi aday gösteriyor.

Seçim yerleri veya yaşadıkları bölgelerde bulunan ve ödüllendirilmesini düşündükleri  kebab işyerlerini aday göstermeleri için davet edilen politikacılar ile vatandaşlar nominate@britishkebabawards.co.uk mail adresi ve 07438 393534 numaralı telefona bildirimde bulunabiliyorlar.

Organizasyona ilişkin ayrıntılı bilgi www.britishkebabawards.co.uk adresinden edinilebilecek.

Exit mobile version