Site icon Londra Gazete

Edmonton İşçi Partisi ‘yaz bahçesi partisi’ gerçekleşti

 

 EDMONTON İşçi Partisi üyeleri ile birlikte Britanya Alevi Federasyonunda yaz bahçesi partisi düzenleyerek bir araya geldi.

15 Temmuz Pazar günü gerçekleşen yaz partisinde, Enfield Belediye lideri Nesil Çalışkan, meclis üyeleri ve toplum üyeleri bir araya gelip mangal eşliğinde Londra’daki sıcak havanın tadını çıkardılar.

İşçi Partisinin bir araya gelerek hem motivasyon depolamak hem de partiye gelir elde etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte neşeli anlar yaşadı.

Edmonton İşçi Partisi yaz partisini düzenleyen meclis üyesi Ahmet Hasan, böylesi etkinliklerin anlamını vurgulayarak özellikle de genç toplum üyelerinin daha fazla politikaya göstermeli dedi.

Ahmet Hasan ifadesine şöyle devam etti:

“Yıllardır İşçi Partisinde bu tür etkinlikleri düzenliyorum. Amacımız İşçi Partisindeki üyeleri ve toplum üyelerimizi bir araya getirmek ve en önemlisi insanların birlik hallinde böylesi etkinliklerde tanışma fırsatları sunmaktır. Londra’daki sıcak havayı değerlendirip bahçe partisi yapmayı tercih ettik, güzel bir etkinlik oldu. Ayrıca böylesi bir dönemde insanlarımızın politikada aktif olmasını istiyoruz, bütün ümidimiz gençlerdir ve gençlerimizin daha fazla politika ilgi göstermesini istiyoruz. Bölgelerindeki seçilmiş siyasetçileri tanımaları çok önemli, bu insanlar kimdir, ne yapıyorlar ve yapılan işleri takip etmeleri çok önemli. Sadece politika değil de, eğitim, çevre ve sağlık gibi konulara daha hakim olabilirler. Gençlerimiz çevrelerine bir baksınlar, iyi veya kötü bir yönetim var mı diye. Eğer bir kötü bir yönetim varsa bunu belirtmeleri gerekiyor, gençlerin düşüncesi toplumuz ve geleceğimiz için çok önemli. Kısaca gençlerimizin biraz daha duyarlı olursa daha güzel olur her şey.”

Exit mobile version