Site icon Londra Gazete

Özersay, “Yurt Dışı Kıbrıslı Türkler Projesi” lansmanı için Londra’da

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, “Yurt Dışı Kıbrıslı Türkler Projesi”nin lansmanını yapmak amacıyla Londra’ya geldi.

20 Temmuz tarihine kadar Londra ziyareti devam edecek olan Özersay, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı vesilesiyle Hyatt Churchill’de gerçekleşecek olan resepsiyona da katılacak.

Yurtdışında yaşayan Kıbrıslı Türklerin KKTC’yle bağlarını güçlendirmeyi ve adaya dönüşlerini teşvik etmeyi amaçlayan “Yurt Dışı Kıbrıslı Türkler Projesi”nin lansmanını yapmak üzere 17 Temmuz’da Londra’ya gelen Özersay, 20 Temmuz tarihine kadar bazı etkinliklere de katılacak.

Özersay bugün 19.30’da Londra Grand Palace’da, yurt dışında yaşayan Kıbrıslı Türklerin KKTC’yle bağlarını güçlendirmeyi ve adaya dönüşlerini teşvik etmeyi amaçlayan “Yurt Dışı Kıbrıslı Türkler Projesi”nin lansmanını yapacak.

20 Temmuz tarihine kadar Londra ziyareti devam edecek olan Özersay, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı vesilesiyle cuma akşamı saat 19.00’da Hyatt Churchill’de gerçekleşecek olan resepsiyona da katılacak ve çeşitli temaslarda bulunacak. Özersay, resepsiyon öncesinde cuma günü 15.00’da açılışı yapılacak olan “biz/us” isimli fotoğraf sergisine de katılacak.

Exit mobile version