Site icon Londra Gazete

Londra Türk Müziği Kosoru yeni sezonu başlatıyor

koro-0Londra Türk Müziği Korosu  (LTMK) 2012-2013 sezonunun açılışını,  4 Kasım Pazar akşamı, saat 18.00’de Bromley Sultan Restorant’da  düzenleyeceği ‘Kadınlar Eğlence Gecesi’ ile yapacağını belirtti.

Bu geceden ve sezon boyunca düzenlenecek diğer etkinliklerden elde edilen gelirin, Londra’da faaliyet gösteren Türk Dili ve Kültürü Okulları yararına  kullanılacağı kaydedildi.

Gecede, Londra Türk Müziği Korosu’nun  şefi  ve değerli keman ustadı  Turgay Göçen eşliğinde,  koronun sunduğu mini bir dinleti, solo şarkılar, Kerem’in özel programının yanısıra sürprizlerle dolu piyongo çekilişi yapılacak.

Londra Türk Müziği Korosu komitesinden yapılan açıklamaya göre, bu sezonun en büyük sürprizi, 25 Kasım Pazar akşamı Kuzey Londra’da verilecek konser haberi oldu. Söz konusu konserde, Türk sanat müziği sanatçısı Cem Kafkas da konuk sanatçı olarak hazır bulunacak.       Ayrıca  ocak ayında yapılacak diğer bir etkinlik olan yemekli  baloda ise pop sanatcısı Eylem’in de  koroya destek vereceği kaydedildi.

Balodan sonra yıl sonu konseri için yeni  repertuar çalışmalarına başlayacak olan koro, tüm müzik severleri organizasyonlarına beklediğini belirtti.

Exit mobile version