Site icon Londra Gazete

Londra Yardım Melekleri mevlit ve iftar düzenledi

 

LONDRA’DA kanser hastalarına destek amacıyla kurulan ve henüz ilk yılında başarılı projelere imza atan ‘Londra Yardım Melekleri’, mevlit ve iftar yemeği düzenledi.

Londra Yardım Melekler’in düzenlediği mevlit ve iftar yemeği Sheik Nazım Camisinde 25 Mayıs Cuma akşamı gerçekleşti. Mevlit ve iftar yemeğine katılanlar arasında KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran, KKTC Londra Konsolosu Ülkü Alemdar, KKTC Londra Eğitim ve Kültür Ataşesi Gülgün Özçelik, Limasollular Derneği Başkanı Arife Retvan ve Dr. Teoman Sırrı vardı.

 

Düzenlenen iftar yemeği öncesi mevlit ve Yasin Suresi Mühittin Aydın ve Hüseyin Hashim El Bakayi hocaları tarafından okunduktan sonra oruçlarını açan davetliler, sohbet ve yemek ile birlikte ramazanın ruhuna uygun bir iftar yemeği gerçekleştirildi.

Londra Yardım Meleklerin yaptığı açıklamada “Londra Yardım Melekleri olarak düzenlemiş olduğumuz bu özel mevlit, kansere yenik düşüp aramızdan ayrılan tüm eş, evlat, dost, akraba, arkadaş ve tüm ölülerimizin adına okundu. Güzel ve iman dolu bu ayda sofralarınızda iftar bereketi eksik olmasın. Güzel anılar paylaştıkça ve aynı sofrada oldukça birlik ve beraberlik içinde daha güçlüyüz.” ifade edildi.

 

 

Exit mobile version