Site icon Londra Gazete

Vatan Korosu kulakların pasını silecek

2011 yılından bu yana Londra’da faaliyet gösteren Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu, Türkan Nalbantoğlu başkanlığında konserlerine devam ediyor.

Besteci ve Müzisyen Naci Göçen’in şefliğinde 3 Haziran 2018 Pazar akşamı Londra’nın Bromley bölgesindeki Bromley Civic Centre’da düzenlenecek yaz konseri ile tüm konuklarına güzel bir müzik ziyafeti vermeye hazırlanıyor.

‘Avni Anıl Şarkıları’ndan oluşan birbirinden güzel eserleri icra edeceklerini belirten Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu Başkanı Türkan Nalbantoğlu şunları söyledi:

“Türk sanat müziğimizi İngiltere’de yaşatmak ve sevdirmek için her yıl birkaç kez gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz, koromuzun kuruluşunun 7.yılında yeni bir konser ile devam edecek. Güzel bir konser olacağına inanıyoruz ve Türk müziğinin üstadı Avni Anıl’ın unutulmaz eserlerinden oluşacak bu programda dostlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz.”

Geliri yardım amaçlı harcamaları için kullanılacak olan ve 3 Haziran 2018 Pazar akşamı Londra’nın Bromley bölgesindeki Bromley Civic Centre’da düzenlenecek konseri izlemek isteyenler biletleri 15 sterlin ödeyerek temin edebilecek.

Exit mobile version