Site icon Londra Gazete

Çocuk korosu kuruldu

huseyinDeneyimli müzik öğretmeni Hüseyin Cemgünal’ın kurduğu Major Müzik Eğitim Merkezi ve Çocuk Korosu, kayıt kabul etmeye devam ediyor.

Çalışmalarına Ekim ayı içerisinde başlayacak olan merkez, Kervan Community Hall, Edmonton N9 0PD adresinde faaliyet gösterecek.

Londra’da yaşayan Türkçe konuşan topluma mensup çocukların, sanatın en önemli dallarından biri olan müzik ile, kültürlerinden kopmadan ilgilenmelerini sağlamak amacıyla kurulan merkez bünyesindeki, çocuk korosunda, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin milli ve yöresel şarkılarının seslendirileceği kaydedildi.

Hüseyin Cemgünal yönetiminde hizmet verecek olan müzik eğitim merkezinde ilerleyen dönemlerde armoni, nota ve teorik müzik bilgilerinin yanı sıra piyano ve yan flüt derslerinin de verileceği belirtildi.

Uzun yıllar müzik öğretmenliği yapan ve ünlü piyano ve flüt sanatçılarıyla çalışan Cemgünal, Londra’da faaliyet gösteren Türk Dili ve Kültürü Okullarıyla da işbirliği içinde çalışacaklarını belirttiği açıklamasında, müziğin çocukların psikolojik, kültürel ve sosyal gelişimlerinde olduğu kadar, akademik gelişimlerinde de büyük önemi olduğunu altını çizdi.

Major Müzik Eğitim Merkezi ve Çocuk Korosu hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenlerin 07506 809 051 numaralı telefon ya da huseyincemgunal@hotmail.com

e-posta adresinden Hüseyin Cemgünal ile iletişime geçebilecekleri kaydedildi.

Exit mobile version