Site icon Londra Gazete

M25 yolundaki kazada iki Türk hayatını kaybetti

Fotoğraf: Essex Live

İNGİLTERE’NİN en işlek otoyollarından M25’te meydana gelen trafik kazasından iki Türk vatandaşı hayatını kaybetti biri ağır yaralandı.

Pazartesi gecesi saat 23.20 sularında meydana gelen kazaya karışanların Luton Türk Kültür ve Eğitim Merkezi Başkanı Atilla Üstün’ün ailesi olduğu öğrenildi.

Atilla Üstün’ün oğlu Murat’ın sürdüğü araç M25 otoyolu üzerinde Luton istikametinde Waltham Abbey yakınında bir TIR’la çarpıştı. Çarpışmada Atilla Üstün’ün eşi Sevim ve annesi Ayşe hayatlarını kaybederken kızı ağır yaralandı. 10 yaşındaki Zeynep Üstün hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Aracı süren Murat Üstün feci kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Essex Polisi kazanın ardından inceleme başlatarak bir açıklama yaptı. Polis, tehlikeli bir şekilde araç kullanan ve insanların ölümüne sebep veren 32 yaşındaki TIR şoförünü tutukladığı duyurdu.

BÜYÜKELÇİLİK VE BAŞKONSOLOSLUKTAN TAZİYE

İki Türk vatandaşının hayatını kaybettiği elim trafik kazasının ardından Londra Büyükelçiliği ve Başkonsolosluğu sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı. Mesajda hayatını kaybedenlere rahmet, kederli aileye başsağlığı dilendi.

POLİS GÖRGÜ TANIĞI ARIYOR

Kazanın ardından inceleme başlatan polis, görgü tanığı arıyor. Kazaya şahit olanların 101 numarasını arayarak Ciddi Trafik Kazaları Bölümü (Serious Collision Investigation Unit) ile veya collisionappeal@essex.pnn.police.uk email adresine yazarak bilgi vermesi bekleniyor.

Exit mobile version