Site icon Londra Gazete

Danışmanlık hizmetleri başlıyor

LONDRA Toplum Merkezi’nde danışmanlık servisi başlayacağı duyuruldu.

Tottenham Defence Campaign, The Monitoring Group ve Londra Toplum Merkezi’nin ortaklığında ‘Tottenham Rights’ adıyla, sosyal yardımlar ve hukuk alanında yaşanan belli başlı sorunlara ilişkin danışmanlık hizmeti başlatılacağı kaydedildi.

Danışmanlık servisinin açılışı, 8 Ekim Pazartesi günü, 17.00-19.00 saatleri arasında Londra Toplum Merkezi’nde gerçekleşecek.

Pazartesi günleri, 16.00-19.00 saatleri arasında, ’22 Moorefield Road, Tottenham, N17 6PY’ adresinde bulunan Londra Toplum Merkezi’nde verilecek olan danışmanlık hizmetlerinin kapsamı şu şekilde belirtildi:

‘Ceza davaları, çalışma sorunları, konut sorunları, evlilik sorunları, sosyal yardım ve haklar…’

Ayrıca, okulda gözdağı ve korkutulma, okuldan atılma, kurumsal ırkçılık, ırkçı ayrımcılık, taciz veya şiddet, dini inançlardan dolayı nefret ve tahammülsüzlük, polis usulsüzlüğü, polis tarafından durdurulup aranma gibi konularda da danışmanlık hizmetleri verileceği kaydedildi.

Day-Mer konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi:

‘Haftada bir düzenleyeceğimiz danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmanızı tavsiye ederiz. Her ne kadar randevu almanız gerekmiyorsa da, gelmeden önce lütfen bizleri aşağıdaki numaradan arayarak bildiriniz. Hizmetimizi kullanmak için talebiniz doğrultusunda tercüman da sağlayabileceğiz.’

Daha fazla bilgi almak isteyenlerin 020 7430 2869 numaralı telefondan yetkililerle iletişime geçebilecekleri ya da www.tmg-uk.org/tottenhamrights internet sayfasını ziyaret edebilecekleri kaydedildi.

Exit mobile version