Site icon Londra Gazete

‘Londralılar’ için imza ve tanıtım günü

Osman
Tiyatro sanatçısı ve yazar Osman Balıkçıoğlu, ‘Londralılar’ adını verdiği ikinci kitabı için imza ve tanıtım günü düzenleyeceğini belirtti.

2 Ekim Salı günü 19.00-22.00 saatleri arasında Wood Green’deki Grand Palace Banqueting Suite’de düzenlenecek olan imza ve tanıtım gününde, aynı zamanda komedi türünde skeçlerle konuklarının eğlenceli bir akşam geçirmeleri sağlanacak.

‘Londralılar’ kitabını 4 ay önce Kıbrıs’ta bastırdığını belirten Balıkçıoğlu, kitabının Londra’da da satışa çıktığını ifade etti.

Londra’daki okurlarının kitabı kendisinden satın alabileceklerini kaydeden Balıkçıoğlu,

‘Kitabın satış fiyatı 10 sterlidir. Satılan her kitabın gelirinin 2 sterlini Kıbrıs’taki Ortopedik Özürlüler Derneği’ne bağışlanmaktadır.’ şeklinde konuştu.

‘Londralılar’ kitabında topluma mal olmuş Kıbrıslı ve bazı Türkiyeli kişilerin hikayelerinin anlatıldığını belirten Balıkçıoğlu, kitapta yer alan yazıların tamamının geçmiş yıllarda Londra Gazete’de yayınlandığının altını çizdi.

Kitabı temin etmek isteyenlerin, doğrudan 07985184160 numaralı telefondan kendisine ulaşarak alabileceklerini belirten yazar, kitapla ilgilenenlerle 2 Ekim Salı günü Grand Palace’daki imza gününde biraraya gelmeyi umut ettiğini vurguladı.

Exit mobile version