Site icon Londra Gazete

Dr. Cahit Berk’ten Londralılara veda

LONDRALILAR tarafından yakından tanınan ve Haringey’de bulunan muayenehanesinde çok uzun yıllardır hastalarını tedavi eden Dr. Cahit Berk artık mesleğini aktif bir şekilde devam ettirmeyeceğini ve muayenehanesini kapatacağını duyurdu.

Jinekoloji doktoru olan Cahit Berk’i Haringey’de bulunan muayenehanesinde ziyaret ettik ve toplumumuza, Londra’da yapmış olduğu çalışmalara, Türkiye ve Kıbrıs üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ülkesini çok sevdiğini ve bazı sebeplerden dolayı Londra’ya gelmek durumunda kaldığından bahseden Dr. Cahit Berk şunları söyledi:

“İstanbul’da hocamın tavsiyesi ile geldiğim Londra’da uzun yıllar hastalarıma hizmet verdim. Artık burada bulunan muayenehanemi kapatma kararı aldım. Eskiden hastam olan insanların şimdi çocukları ile ziyaretime gelip teşekkür etmeleri benim için çok büyük mutluluk. Ne mutlu ki bana bunu defalarca tatma şansı buldum.

Mesleğimle ilgili birçok konuda sayısız konferans ve sertifikaya sahibim. Bu bilgi ve deneyimi gelecek nesillere aktarmak isterim. Bunun için akademisyenlik ile ilgili gelen teklifleri değerlendirebilirim.

Gezmeyi ve tatil yapmayı çok seviyorum. Dünyanın birçok ülkesini gördüm. Ancak Kıbrıs ve Türkiye gerçekten bu anlamda bir cennet. Golf oynamayı çok seviyorum. Antalya da golf oynamak için çok elverişli bir tatil şehri. Genelde oraya gidiyorum. Kıbrıs ve Türkiye’yi çok seviyorum. Her fırsat bulduğunda memleketime gitmek tabii ki beni çok mutlu ediyor.”

Exit mobile version