Site icon Londra Gazete

Ahmet Dede yaşam mücadelesini kaybetti

KANSER ve Parkinson rahatsızlığıyla mücadele ettiği sırada Doğu Londra’da hırsızların saldırısına uğrayarak beli kırılan ve büyük acılar çeken 82 yaşındaki Ahmet Dobran, yaşam mücadelesini kaybetti.

Suçluların halen yakalanmadığı olayla ilgili polisin soruşturmasının devam ettiği biliniyor. Türklerin yoğun olarak yaşadığı Newham bölgesinde gerçekleşen olayın güvenlik kamerası kayıtlarından edinilen görüntüleri paylaşan polis, suçluların yakalanması için görgü tanıklarının yardımını beklediğini duyurmuştu.

Yaşanan arbedede yaralanan hasta adamın sırtının üç yerden kırıldığı tespit edilmiş, olayda altın bilekliği ve değerli kol saati çalınan Kıbrıslı Türk Ahmet Dobran ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınmıştı.

Ağustos ayında yaşadığı saldırının ardından yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermeyi sürdüren Kıbrıslı Türk Ahmet Dobran’ın ölüm haberi toplumumuz tarafından büyük üzüntü ile karşılanırken, Dobran’ın ailesi ve yakınları suçluların bulunmasını istediklerini bu sebeple olayı gören veya olay ile ilgili bilgisi olan herkesin polise bilgi vermesini beklediklerini hatırlattı.

Exit mobile version