Site icon Londra Gazete

Meryem, Robbie Savage’i çok etkiledi

Meryem_Demir_copyKuzey Londra’lı Meryem Demir Slimming World’s Young Slimmer of the Year 2012 (Dünya zayıflama yarışması, 2012’nin en genç zayıflayanı) yarışmasında üstün başarı gösterdi. Yarışma münasebetiyle tanıstığı ünlü futbolcu Robbie Savage’i de başarısıyla deinden etkileyen Demir, ” ben herkesden fizik olarak büyüktüm, kendime güvenim çok azdı, biliyorum hayatımda değişiklik yapmam gerekiyordu ve biliyordum yardıma igtiyacım vardı. Sağlıklı bir yaşama geçmek sağlıklı yiyecekler yemek ve spor yapmak düşündüğüm kadar zor değidi, çok birsey değiştirmedim, beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım Coca Colayı artık Diet Cola içiyorum, hayatımda küçuk şeyleri değiştirerek başardım.” dedi.

Haziran 2011’de Kuzey Tottenham Slimming World grubuna katılan Meryem , “imkaansız hiçbirşey yoktur, eğer kalbinizle inanır ve mantığnızla hareket ederseniz, sadece denemek kalır.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Slimming World grubuna katılmak isteyenler ve kilo vermek isteyenler St Anns Church Hal’da her Çarşamba 19:30 da buluşabilir veya 07973 741488 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alabilir.

Exit mobile version