Site icon Londra Gazete

“Bu bayramı birlikte kutlayalım”

TÜRKİYE’NİN Londra Başkonsolosluğu, İngiltere’de yaşayan gurbetçi vatandaşları Kurban Bayramında bir araya getirmek için piknik düzenliyor.

Başkonsolosluk tarafından yapılan yazılı açıklama ile Kurban Bayramını Londra’da geçirecek vatandaşlar 3 Eylül Pazar günü Hyde Park’ta yapılacak pikniğe davet edildi.

Londra’nın en büyük yeşil alanı olma özelliğine sahip Hyde Park’ta 3 Eylül Pazar günü saat 13.00 ile 15.00 arasında gerçekleşecek etkinlik herkese açık ve ücretsiz gerçekleşecek.

BAŞKONSOLOSLUK UYARDI

Kurban Bayramını birlikte kutlamak için gerçekleşecek piknik ile ilgili Başkonsolosluk uyarıda bulundu. Etkinlik süresince herhangi bir reklamın yapılmasına ve siyasi sembol, bayrak, flama benzeri nesnelerin kullanılmasına izin verilmeyeceğin altı çizildi.

Başkonsolosluk tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Bu bayramı birlikte kutlayalım

3 Eylül Pazar günü Hyde Park’tayız

Değerli vatandaşlarımız,

Başkonsolosluk olarak yaklaşan Kurban Bayramını sizlerle birlikte kutlamak istiyoruz. Bu amaçla 3 Eylül 2017 tarihinde, saat 13.00-15.00 arasında, Hyde Park’ta bir piknik düzenledik.

Pikniğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Piknik yerini gösteren haritayı ekte bulabilirsiniz.

Dileyenler kendi yiyecek ve içeceklerini getirebilirler.

Piknik sırasında herhangi bir reklamın yapılmasına veya siyasi sembol, bayrak, flama vs. kullanılmasına izin verilmeyecektir.

3 Eylül Pazar günü görüşebilmek ümidiyle saygıyla duyurulur.”

 

Exit mobile version