Site icon Londra Gazete

Erdoğan, Londra’da iftar yemeğine katıldı

iftar5
Olimpiyatlar nedeniyle Londra’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın verdiği iftar yemeğine onur konuğu olarak katıldı.

Knightsbridge’deki Berkeley Hotel’de verilen iftar yemeğinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz, eşi Emel Çeviköz, Başkonsolos Ahmet Demirok, eşi Arzu Demirok, Londra Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri ve İngiltere Türk Diyanet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Seyfettin Erşahin, İngiltere MÜSİAD Başkanı Hakan Camuz, Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören hazır bulundu.

Londra’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları, olimpiyat ekibimizin yöneticileri ve basın mensuplarının da katıldığı iftar yemeğinin açılış konuşmasını  Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç yaptı. Büyükelçi Ünal Çeviköz’ün ardından kürsüye davet edilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmada Olimpiyat Oyunları’na katılan Türk sporculara başarılar diledi.

Yaklaşık 170 kişinin katıldığı gecede, NBA takımlarından Orlando Magic’de forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu’na ilgi büyüktü.

 

 

Exit mobile version