Site icon Londra Gazete

23 Nisan’da fotoğraf ve video sergisi

23 Nisan sergisiMoontop Production ve Denis Erd Music’in düzenlediği “23 Nisan: Atatürk ve Çocuk” konulu fotoğraf ve video sergisi önümüzdeki günlerde açılacak.

Konu hakkında yapılan açıklamada, Atatürk’ün çocuklara verdiği önemin fotoğraf ve videolarla anıldığı sergideki metaryellerin Anıtkabir Komutanlığı tarafından hazırlandığı belirtildi. Özel olarak hazırlanan 23 Nisan kitapları da sergide yer alacak.

Serginin açılışı 23 Nisan Çarşamba akşamı saat 18.00’de Learning Charity Binası’nda bir kokteylle yapılacak. Sergi, 27 Nisan Pazar akşamıma kadar gezilebilecek.

Organizatörlerden Moontop Productions direktörü Müge Bakırcıoğlu, Londra Gazete’ye şöyle konuştu: “Dünya’da çocuklara armağan edilen ilk bayram, 23 Nisan Cocuk Bayramı’dır.

“Sergimizde, fotoğraflar ve videolar ile Atatürk’ün çocuklara verdiği değeri ve önemi vurgulamayı, hem de yabancı kültürlerle paylaşmayı amaçlıyoruz.”

Sergiye katkıda bulunan kurumlar, Anıtkabir Komutanlığı, Lifetime Learning Charity, T.C. Londra Kültür ve Turizm Müşavirliği, Hey Print, Tas Restaurant ve Turkuas Restaurant UK.

Lifetime Charity Binası’nın adresi şöyle:

223 Marsh Wall
Snowdon House
London
E14 9FJ

En yakın istasyonlar

South Quay DLR
Canary Wharf (Jubilee Line)

İletişim

info@moontop.co.uk

Exit mobile version