Site icon Londra Gazete

Başkonsolos, Harringay esnafını ziyaret etti

Türkiye’nin yeni Londra Başkonsolosu Yorulmazlar, çok sayıda Türkiye ve Kıbrıslı esnafın bulunduğu Harringay Green Lanes’i ziyaret etti.

Başkonsolos ziyaretinde Şefik Mehmet’in sahibi olduğu Cherie Kuaför çalışanları ile de hatıra fotoğrafı çekti.

Şubat ayında görevine başlayan Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, çok sayıda Türkiye ve Kıbrıslı esnafın bulunduğu Harringay Green Lanes’i ziyaret etti.

Turkuas UK Toplumla İlişkiler Komitesi Başkanı Nazif Akpınar ve Harringay Esnaf Derneği Başkanı Şefik Mehmet tarafından karşılanan Başkonsolos, market, restoran, kuyumcu ve  berber salonlarını ziyaret ederek gurbetçilerle sohbet etti. İşyeri sahiplerine hayırlı işler dileyen Başkonsolos, Türk vatandaşlarının Konsolosluğu kendilerine ait bir yer olarak görmelerini istedi. Bu tür ziyaretlerle kapılarının açık olduğu mesajını vermek istediklerini vurgulayan Yorulmazlar, bölgenin sosyal ve ekonomik hayatında belirgin bir yere sahip olan  toplumumuzun temsiliyet anlamında da aynı etkinliğe ulaşmasını arzuladığını kaydetti.

İTSEB yönecileri Ali Demirbağ ve Ali Gül Özbek, Başkonsolosla Med-Chem eczanesinde kısa bir süre görüştüler.

Emirhan Yorulmazlar daha sonra Şelale Restaurant’a geçerek burada restoran sahibi Ramazan Baraçkılıç ve Yaşar Halim’in de aralarında bulunduğu  işletme sahipleri ile bir süre sohbet etti. Haringey Belediye meclis üyesi Nilgün Canver, Liberal Demokrat Parti Tottenham Milletvekili adayı Turan Özen ve Şefik Mehmet’ten bölgeye ilişkin bilgiler aldı.  Başkonsolos aynı gün Bozca-Der’in açılışına katılmasının ardından yeniden Harringay’e dönerek Med Chem eczanesini ziyaret etti. Başkonsolos burada, Eczacı Ali Gül Özbek ve İngiltere Türkiye Sağlık Elemanları Birliği (ITSEB) Başkanı Dr. Ali Demirbağ’dan faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı.

Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, Harringay’de faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

Exit mobile version