Site icon Londra Gazete

Park festivali 8 Temmuz’da

ahmetDAY-MER Başkanı Ahmet Sezgin ve Gençlik Komisyonu Başkanı Oktay Çinpolat geçtiğimiz Pazartesi günü Londra Gazete’yi ziyaret ederek festival hakkında bilgiler verdiler.

8 Temmuz Pazar günü Clissold Park’ta gerçekleşecek olan park şenliğine herkesin davetli olduğunu belirten Sezgin, festivale ilginin her geçen yıl artarak devam etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

8 Temmuz Pazar günü 14.00-19.30 saatleri arasında gerçekleşecek olan park festivalinde  BDP milletvekili Sebahat Tuncel, EMEP’ten Ender İmrek, PCS’den Chris Baugh ve RMT’den Alex Gordon’un da birer konuşma yapacakları bildirildi.

The Alan Weekes Band Feat George Kelly Vocal, Olcay & Erdoğan Bayır ve Topluluğu ve Day-Mer Halkoyunları ekibinin gösterileriyle renklenecek olan festivalde Türkiye’nin sevilen sanatçıları Ferhat Tunç ve Şevval Sam sahne alacak.

Day-Mer başkanı Ahmet Sezgin festival haricinde yürüttükleri faaliyetler hakkında ise şunları söyledi.

‘Day-Mer bünyesinde toplumun sorunları ve ihtiyaçlarına yönelik pek çok faaliyet yürütmekteyiz. Özellikle gençlerimiz için düzenlediğimiz çalışmaların olumlu sonuçları hepimizi mutlu etmektedir.’

Day-Mer’de tiyatro, gitar fotoğrafçılık, medya, halk dansları gibi kültürel çalışmaların yanısıra matematik, fen gibi derslerde okul sonrası ders grupları bulunmaktadır.

Exit mobile version