Site icon Londra Gazete

Kıbrıslı Türk’ün cinayetinde beş kişi göz altında

Mehmet Hassan’ın cinayetini araştıran Londra polisi, bu sabah biri kadın beş kişiyi göz altına aldı

Mehmet Hassan

28 Mart Cuma sabahı yaşları 24 ila 30 arasında olan beş kişi göz alındı. Zanlılar Londra’nın değişik noktalarında polis istasyonlarında tutuluyor.

56 yaşındaki Hassan’dan haber alamayan yakınlarının başvurusu üzerine polis Pazartesi günü, Dalston Baxter Road’daki evine kapısı kırılarak girmiş ve Hassan’ın öldüğünü belirlemişti.

Polis 3 çocuk babası olduğu belirtilen ve yalnız yaşadığı öğrenilen Hassan’ın evine zorla girildiği yönünde herhangi bir işarete rastlanmadığını belirtti.

Islington’da yaşayan Kıbrıslı Türk Mehmet Hassan’ın evinde ölü bulunduğu bildirildi. Çarşamba günü yapılan otopsi raporu, ölüm sebebinin boyun ve göğüs darbeleri olduğunu ortaya çıkardı.

Hassan’ın saldırganları tanıyor olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, 56 yaşındaki Hassan’ın geçtiğimiz Pazar günü bir casinoda görüldüğü ve burada yapılan poker turnuvasında £3 bin kazandığının öğrenildiğini bildirdi.

Daha sonra arkadaşları ile kazancını kutlamak için dairesine geldiği sanılan Hassan’dan Pazartesi gününden itibaren haber alınamadı.

Çocukları ve yakınlarının başvurusu üzerine daireye gelen polis, burada Mehmet Hassan’ı ölü halde buldu.

Cinayeti araştıran dedektif Andy Partridge, Dalston Baxter Road çevresinde Pazar akşamı ya da Pazartesi günü şüpheli hareket görenlerin polisle irtibat kurmalarını istedi.

Polise 020 8358 0300 numarasından ulaşılabilir.

Exit mobile version