Site icon Londra Gazete

BTKD’dan Başkonsolosa ziyaret

btkd

LONDRA’da kurulu aktif sivil toplum kuruluşlarından Britanya Türk Kadınlar Derneği’nin (BTKD) yeni yönetim kurulu , Başkonsolos Ahmet Demirok’u makamında ziyaret etti.

BTKD’nin 12’inci dönem başkanı Itır Sökmen ile Yönetim Kurulu üyeleri Banu Sarısözen, Zuhal Thieman, Ender Yakşi, İmren Taner ve İrem Goulding, Başkonsolos Demirok’u ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

BTKD’nin çalışmalarını takdirle izlediklerini ve gereken desteği verdiklerini ve yeni yönetime de destek olacaklarını ifade eden Başkonsolos Demirok, toplumsal çalışmalara dayalı her yararlı aktivitenin yanında yer aldıklarını söyledi. Kadınların toplumun her katmanında çalışmalarıyla örnek olduğunu kaydeden Demirok, sivil toplum kurumlarında da kadınların daha başarılı olduğunu vurguladı.

BTKD Başkanı Itır Sökmen, derneğin kurulduğu günden bu yana eğitime yönelik hizmetlere ağırlık verdiğini ve bu sene de yine eğitim için çalışacaklarını belirterek, yapacakları program hakkında bilgi verdi.

Yeni yönetim kuruluna başarılan dileyen Ahmet Demirok, her zaman olduğu gibi yine BTKD’Yi desteklemeye devam edeceklerini yineledi.

Exit mobile version